Subscriu-te al nostre butlletí i rep totes les novetats

Democràcia i Drets Socials

Especial Vaga General #14N

Especial Vaga General #14N

El Jovent es re-estrena en la seva versió web amb un seguiment especial en directe de la Vaga General europea d’aquest 14 de novembre. Durant tota la jornada, el Consell de redacció es desplaçarà als diferents piquets existents per la ciutat de Barcelona, així com un recull del seguiment social i laboral de la convocatòria amb els fets més ressenyables i la participació en les manifestacions arreu del territori, així com la cobertura de l’aturada als altres països convocants. L’especial 14N es podrà seguir en el web www.revistajovent.cat i als comptes de Facebook i Twitter del web.

Per primera vegada, el moviment sindical europeu organitza una jornada de vaga i solidaritat a tota Europa per a protestar contra les polítiques d’austeritat imposades des de les institucions europees i assumides acrítcament pels governs del sud d’Europa, que han portat a l’erosió dels sistemes públics de benestar (educació, salut, serveis socials…) i condemnant a la pobresa econòmica a generacions d’europeus a qui se’ls ha estafat el present i se’ls pretén arruïnar el seu futur. Durant el dia, Portugal, Espanya, Itàlia, Grècia, Malta i Xipre faran vagues i aturades parcials, així com actes de solidaritat a la resta d’Europa.

La posada en marxa de l’edició digital de Jovent s’inclou en un procés de renovació de la capçalera juvenil alternativa en un nou format, que inclou l’obertura de la publicació de Joves d’Esquerra Verda a firmes externes i una nova imatge gràfica. En aquesta web podreu consultar els articles dels darrers números, així com subscriure-us a les novetats del web directament al vostre correu electrònic.

Informacions

12N – Convocatòries
19:30 – Discurs de Joan Herrera a peu de carrer

Articles relacionats
Democràcia i Drets Socials

L'odissea de la nacionalitat espanyola viscuda des dels 16 anys

Democràcia i Drets Socials

Memòria democràtica per construir ciutadania

Democràcia i Drets SocialsPolíticaResistències

Oda a la política

Democràcia i Drets SocialsDrets socials

Drets socials: de la constitucionalització a la mercantilització

5 Comments

Comments are closed.
Encara no estàs subscrita?

Deixa'ns el teu correu i et mantindrem al dia del nostre contingut