Subscriu-te al nostre butlletí i rep totes les novetats

Cos i SalutFeminisme

Fora els rosaris dels nostres ovaris

ovarisEl progressista del PP, un oxímoron en tota regla, ha sortit de l’armari, i ha decidit “acabar amb la violència estructural que ens obliga, a les dones, a avortar”, tot presentant una de leslleis estatals més restrictives d’Europa pel que fa a la interrupció voluntària de l’embaràs. No hi ha cap llei que obligui cap dona a avortar, però ara en volen (re)escriure una que ensobligui a ser mares.

Només té el suport de la Conferència Episcopal i de la dreta més retrògrada i rància, amb tensions internes dins del partit i un rebuig social massiu. Alberto Ruiz Gallardón s’atreveix adir que “cap insult, cap crit o cap desqualificació” no el farà canviar d’idea.

Les que defensem la vida traiem la pols dels lemes que van cridar les nostres àvies i mares i que donàvem per fet que ja eren drets consolidats. Innegociables. El dret a decidir sobre elpropi cos, sobre el teu present i el teu futur. Perquè l’avortament és un dret i no és cap delicte. I comencem a fer guardioles i caixes de resistència per, si arriba el moment, poder marxara fora a avortar i no morir en la clandestinitat.

Júlia Mas Maresma
@julia_mas

Publicacions relacionades
Democràcia i Drets SocialsFeminisme

Decolonialidad feminista para descolonizar el saber, el poder y el ser

Cos i SalutDemocràcia i Drets SocialsDestacatsFeminisme

Els Drets Sexuals i Reproductius: una lluita compartida

Feminisme

Micromasclismes. ¿Com es manifesten en la societat?

Educació i UniversitatsFeminismeUncategorized

Realitat actual i idees de canvi per una major presència de dones als estudis d’Activitat Física, Educació Física i Esport

3 Comments

Comments are closed.
Encara no estàs subscrita?

Deixa'ns el teu correu i et mantindrem al dia del nostre contingut