Subscriu-te al nostre butlletí i rep totes les novetats

PolíticaResistències

Joves d’Esquerra Verda

Jovent 97Jovent 67Jovent 14, Jovent 29Joves d’Esquerra Verda som una joventut profundament municipalista i per això treballem aquest àmbit per a enfortir el nostre discurs, oferir formació i actuar en favor d’un major i més real poder local, que és l’espai més proper a la ciutadania i per tant aquell que pot prestar millor els serveis socials més essencials i vertebradors d’una democràcia inclusiva. Vivim arrelats als pobles i ciutats, des d’on volem generar noves dinàmiques de participació més democràtiques per  acostar les institucions a la ciutadania i generar polítiques socials i econòmiques en benefici de la classe treballadora, que garanteixin la redistribució d’oportunitats. Municipis, al cap i a la fi, de i per a totes i tots.

Publicacions relacionades
Democràcia i Drets SocialsPolíticaResistències

Oda a la política

MigracionsResistències

Eines contra l’extrema dreta: com combatre el marc de VOX de “l’immigrant il·legal”

Democràcia i Drets SocialsMunicipals 2015PolíticaUncategorized

Desde dentro: nueve ideas comunicativas clave con las que ganamos Barcelona [MLGB]

DestacatsPolítica

Artículo 1.3: La forma política del Estado español es la ¿Monarquía parlamentaria?

Encara no estàs subscrita?

Deixa'ns el teu correu i et mantindrem al dia del nostre contingut