Suscríbete a nuestro boletín y recibe todas las novedades

FeminismesSalut

Fora els rosaris dels nostres ovaris

ovarisEl progressista del PP, un oxímoron en tota regla, ha sortit de l’armari, i ha decidit “acabar amb la violència estructural que ens obliga, a les dones, a avortar”, tot presentant una de leslleis estatals més restrictives d’Europa pel que fa a la interrupció voluntària de l’embaràs. No hi ha cap llei que obligui cap dona a avortar, però ara en volen (re)escriure una que ensobligui a ser mares.

Només té el suport de la Conferència Episcopal i de la dreta més retrògrada i rància, amb tensions internes dins del partit i un rebuig social massiu. Alberto Ruiz Gallardón s’atreveix adir que “cap insult, cap crit o cap desqualificació” no el farà canviar d’idea.

Les que defensem la vida traiem la pols dels lemes que van cridar les nostres àvies i mares i que donàvem per fet que ja eren drets consolidats. Innegociables. El dret a decidir sobre elpropi cos, sobre el teu present i el teu futur. Perquè l’avortament és un dret i no és cap delicte. I comencem a fer guardioles i caixes de resistència per, si arriba el moment, poder marxara fora a avortar i no morir en la clandestinitat.

Júlia Mas Maresma
@julia_mas

Artículos relacionados
Feminismes

La revolució serà amorosa o no serà

Salut

L’oportunitat d’una política sanitària equitativa i garantista

Feminismes

25N: Per totes, avui i sempre

EconomíaFeminismesUnió Europea

Per què les feministes han de parlar de diners per aconseguir igualtat

3 Comments

Comments are closed.
¿Aún no estás suscrita?

Déjanos tu correo y te mantendremos al día de nuestro contenido