Suscríbete a nuestro boletín y recibe todas las novedades

General

La Revista Jovent busca persones per formar el seu nou consell editorial

La Revista Jovent és una revista juvenil online independent. Va ser fundada l’any 1977 per la Joventut Comunista de Catalunya (JCC), les joventuts del Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC). Des de llavors, s’ha continuat publicant fins a l’actualitat gràcies a la feina de les militants d’espais diversos como la JCC, Joves d’Esquerra Verda, Joves amb Iniciativa, i persones independents, que han fet de la revista una publicació autònoma i que no depenia directament de cap organització.

Fins fa dos anys, Jovent era una publicació periòdica que s’imprimia i es repartia pel territori: universitats, municipis, barris… però l’any passat la publicació va migrar a l’ecosistema digital amb una web més moderna i intuïtiva. La voluntat de la nova revista, coordinada ara per Confluència Jove, és fer-ne un mitjà més dinàmic, que pugui generar més contingut, que tingui més presència a les xarxes socials, i que es converteixi en la revista de les persones joves confluents.

La missió de Jovent és crear una plaça digital de reflexió per a les persones joves i generar contingut de qualitat que fomenti el debat i l’esperit crític. A més, la revista pretén proporcionar un espai de comunicació a la diversitat de Confluència Jove.

En els últims mesos, la revista ha renovat la seva imatge i ha millorat la pàgina web amb l’objectiu de convertir-se en una nova eina de comunicació i divulgació online jove. Per consolidar aquest procés de reconstrucció, Jovent obre una convocatòria per conformar un nou consell editorial.

El Consell Editorial és responsable del contingut de la revista i de garantir la qualitat de la publicació en el seu conjunt. Les membres del Consell Editorial poden produir el seu propi material, però principalment demanaran continguts i articles a altres persones.

El grup que es formi serà paritari. Consell Editorial està obert a totes les persones que vulguin implicar-se en la revista, sense cap tipus de requisit de militància. De fet, a través d’aquesta convocatòria, encoratgem a persones que no participen a Confluència Jove, però que es senten properes a l’espai, a presentar la seva candidatura.

Què oferim? Formar part del consell ofereix a les seves membres una magnífica oportunitat per treballar en un equip divers i desenvolupar idees que es convertiran en continguts digitals d’impacte social i polític. També, com a membres del consell, podran estar en contacte amb organitzacions de la societat civil i persones referents.

Què busquem? Les persones candidates han de tenir temps i motivació per treballar per i amb la revista. Es demana que les candidates siguin proactives i que puguin treballar en equip. El Consell es reunirà en línia de manera regular i hauríeu de poder dedicar-li un mínim de 2 hores setmanals de treball voluntari a la revista.

Ens agradaria que les persones que formin part del Consell estiguin al dia de l’actualitat política, social, cultural i del pensament de Catalunya i d’Espanya, i també internacional. A més, voldríem que les membres s’identifiquessin amb el moviment d’esquerres, feminista, progressista i ecologista. Així mateix, ens agradaria que les persones que conformin aquest grup tinguin habilitats comunicatives i d’expressió escrita, així com experiència en l’ús de XXSS i d’eines de publicació web, com WordPress. També es valorarà tenir habitats o facilitat pel disseny.

Si esteu interessades en formar part del Consell Editorial de la Revista Jovent, envia’ns un correu a joventrevista@gmail.com amb la teva candidatura i la teva motivació per formar-ne part.

Si teniu qualsevol dubte, us podeu adreçar a la mateixa adreça electrònica.

Coordinació de la Revista Jovent

Artículos relacionados
General

El dret a la interrupció voluntària de l'embaràs a la demarcació de Lleida

General

Una nova etapa per a la Revista Jovent

¿Aún no estás suscrita?

Déjanos tu correo y te mantendremos al día de nuestro contenido